Tietoa meistä

Mikä safepoint?

Työvaatteet

Työturvallisuus on ensisijaisen tärkeää, mutta turvallisuus voi olla myös tyylikästä. Siksi tarjoamme vain työvaatteita, jotka ovat suunniteltu turvallisuus ja käytännöllisyys mielessä – tyyliä unohtamatta.

Laajasta, yli tuhannen tuotteen valikoimasta löydät helposti yrityksesi ilmeeseen sopivat työvaatteet. Pyydettäessä painatamme työvaatetukseen esimerkiksi logon tai sloganin.

Työvaatetuksemme avulla turvaat työntekijäsi ja edustat yritystäsi jatkuvalla syötöllä. Tutustu valikoimaamme ja tilaa tyylikkäät työvaatteet meiltä!

Katso vaatteet

Työsuojaimet

Oikeanlaiset työsuojaimet lisäävät työturvallisuutta huomattavasti. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita työsuojaimia monenlaisiin rakennus- ja teollisuussalan tarpeisiin.

Meiltä löydät taatusti turvalliset silmä- ja hengityssuojaimet, kuulosuojaimet, suojakypärät ja -lasit, hitsausmaskit sekä muut ammattikäyttöön tarkoitetut suojaimet.

Laadun lisäksi tarjoamme markkinoiden parasta asiakaspalvelua ja nopeaa toimitusta. Tutustu tarjontaamme ja tilaa kestävät työsuojaimet meiltä!

Katso suojaimet

Seuraa meitä

@safepoint